Начало Новини Актуално Зоопарк Стара Загора e с номинация за Годишните награди за туризъм

Зоопарк Стара Загора e с номинация за Годишните награди за туризъм

Актуално

Зоопарк Стара Загора е номиниран за Годишните награди за туризъм на ресорното министерство. Зооградината, която е в сърцето на най-красивия естествен парк в града - Митрополит Методий Кусев, е с изцяло нов облик. Тя ще се състезава в категория Туристическа атракция/обект. Това е седмото издание на конкурса, а онлайн вот ще определи победителите в десет категории. Финалистите очакват подкрепа до 23:59 часа на 05.12.2022 г. на www.tourismawards.bg. Всеки може да гласува на сайта на Министерство на туризма за един участник в рамките на една категория, като се отчита едно гласуване от всеки IP адрес.

Над 100 са кандидатите за отличие, допуснати до финалната фаза, съобщават още от Министерството. Голямата награда в категория Изборът на българите традиционно ще бъде определена сред всички, включени в 100-те национални туристически обекта и 50-те малко познати места.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 13 декември. Победителите в Годишните награди в туризма ще получат статуетка, изобразяваща символа на красотата на България и запазената марка на конкурса - българската роза, както и грамота.

Още новини