Начало Новини Актуално Златното момиче Лили Игнатова и CarpetMAX помагат на художествената гимнастика

Златното момиче Лили Игнатова и CarpetMAX помагат на художествената гимнастика

Актуално
Лили Игнатова

Лили Игнатова (световен и европейски шампион по художествена гимнастика) заедно с Carpet MAX (лидер на пазара на подови настилки в България) започват кампания в помощ на спортните клубове по художествена гимнастика.

Стара Загора, София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Велико Търново, Плевен, Добрич, Видин и Монтана са градовете в които магазините за интериорни настилки Carpet MAX ще отделят 10% от всеки продаден килим до края на годината, за да подпомогнат развитието на най-красивия и женствен спорт в местните клубове.
Стара Загора е градът, в който старта на кампанията съвпада с началото на Международния турнир по художествена гимнастика за купа Импала, който ще се проведе на 09 и 10 октомври в залата на ДЗУ.
Златното момиче на България Лили Игнатова е лице на кампанията, която започна на 25 септември с много атракции и забавления в търговските центрове на градовете, където ще продължи до 03 ноември. В Стара Загора домакин е Park Mall, а гимнастичките, които ще представят спорта са от клуботе по художествена гимнастика Имапала, Елит и  СКХГ Вип от гр.Раднево.
Carpet Max
Картекс П е основана през 1996 г. От самото начало компанията се фокусира върху внос и търговия с подови настилки. Дейността започва в малък магазин под наем в центъра на София. През 1999 г. Картекс П отваря първия собствен магзин на Околовръстно шосе. Следва откриване на магазините в Пловдив, Варна и Бургас. Бързото развитие на дейността довежда до създаването, през 2001 г., на собствена търговска марка – Carpet Max.
Днес, над 14-те години опит, труд и инвестиции могат лаконично да се изразят така-Картекс П осигурява 70% от вноса на подови настилки в България, поддържа 15 магазина в цялата страна с обща търговска площ от 18 000 кв. м и реализира годишни продажби на повече от 2 000 000 кв. м настилки за частни домове, бизнес и административни сгради и хотели.
Картекс П притежава три собствени марки Carpet Max, Max Design и МайСтор.

Лили Игнатова:
1980  Европейско първенство в Амстердам, Холандия – Сребърен медал в многобоя, злато с бухалки и лента, сребро с обръч
1981  Световно първенство в Мюнхен, тогава ФРГ – Сребърен медал в многобоя, златен на въженце и обръч, сребърен с бухалки
1982  Европейско първенство в Ставангер, Норвегия – 5-то място в многобоя, златен медал с лента
1983  Световно първенство в Страсбург, Франция – Сребърен медал в многобоя, златен с топка и с бухалки, бронзов с обръч
1984  Европейско първенство във Виена, Австрия – 4-та в многобоя, златен медал с обръч и сребърен медал с топка
1985  Световно първенство във Валядолид, Испания – Сребърен медал в многобоя, златен на топка и бухалки, бронзов с въженце
1986  Европейско първенство във Флоренция, Италия – Златен медал в многобоя, златен на бухалки и въже, Сребърен медал на лента 
 Шест пъти носителка на Купата “Жулиета Шишманова“ - 1981,1982,1983,1984,1985 и 1986 г.
Двукратна носителка на Световната Купа - 1983 г. в Белград и 1986 г. в Токио.

Още новини