Начало Новини Актуално Земеделският министър ще открие БАТА Агро 2011

Земеделският министър ще открие БАТА Агро 2011

Актуално
БАТА Агро 2011

Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов ще открие официалното второто Международно специализирано изложение БАТА Агро 2011ана 10 май от 11часа. Събитието ще се проведе на Аерогара Стара Загора. В рамките на изложението от 10-14 май 2011 г., Министерство на земеделието и храните ще участва с информационен щанд по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 на изложението БАТА Агро, което се провежда за втори път в  град Стара Загора. Щандът ще е разположен на летището.

Експерти от МЗХ, Държавен фонд Земеделие и Националната  службата за съвети в земеделието, ще запознаят гражданите с  възможностите за инвестиции и финансиране по Програмата, съобщиха от пресцентъра на земеделското министерство.

Те ще предоставят информация и за новостите по мерките, засягащи различните сектори в земеделието. Гражданите ще бъдат запознаят и с предстоящият прием на заявления по мерките от Програмата.

Наложеният модел „на полето” и „за полето” с демонстрации спечели доверието на земеделските производители и инвеститорите в сектора.

Още новини