Начало Новини Актуално Здравен фитнес Pure е подходящ за всички възрасти (видео)

Здравен фитнес Pure е подходящ за всички възрасти (видео)

Актуално

pure fitness

В Mall Galleria в Стара Загора се намира първият в България здравен фитнес от най-голямата верига за Централна и Източна Европа - Pure fitness. Той разполага с модерно оборудвани зали със 74 уреда от последно поколение.

Освен приятната обстановка, в която членовете на клуба се тонизират и релаксират, получават и допълнителни екстри - безплатно ползване на студиото за танци и гимнастика и интернет.

Фитнесът се посещава предимно от хора над 35-40 години, които тренират здравословно под съветите на персоналните треньори, обясни Деян Димов - фитнес мениджър на Pure.

Кардио залата е подходяща за всички възрасти. Много подходящ уред е пътеката, каза персоналният треньор Милко Желев.

Силовата зала е оборудвана предимно със стационарни уреди и по-малко свободни тежести, така че и хората, които никога не са влизали във фитнес, да могат без усилия да си направят тренировката. В залата има и уреди, които са уникални за България.

Например TRX, който е вкаран за първи път в страната по патент на веригата Pure. На него могат да се правят над 200 упражнения със собствената тежест на трениращия, каза Деян Димов.
Това е уред, на който се тренира цялото тяло. На него се работи за издържливост, за гъвкавост и баланс и може да се ползва от дами на всякаква възраст, добави персоналният треньор Мария Малкоданска.
Тя каза още, че за дамите над 35 - 40 години е задължително да работят с тежести за укрепване и заздравяване на костната система.

Фитнес центърът разполага и с модерно студио, в което се предлагат различни танци, йога, каланетика, зумба и пилатес.

По два пъти в месеца във фитнес Pure се провеждат и полезни здравни семинари.

 

 

Още новини