Начало Новини Актуално Започва супер битката на училищата с Пикадили

Започва супер битката на училищата с Пикадили

Актуално

Стара ЗагораНа 19 август започна ежегодната кампания на Пикадили в подкрепа на българските училища. Супер битката на училищата ще продължи до 29 септември, като всеки, който закупи училищни артикули на стойност над 10 лв. от Пикадили, ще получи уникален код, с който да гласува за любимото си школо на www.heroes.piccadilly.bg.

Един глас носи на училището 10 точки, като всеки може да гласува неограничен брой пъти в рамките на кампанията, съобщиха от търговската верига.
Училищата, събрали най-много гласове - по едно в София, Варна, Бургас, Велико Търново, Ловеч, Стара Загора, Видин, Самоков, Пловдив, Ямбол и Габрово, ще получат дарения от водещата търговска верига, съобразени с техните нужди и предпочитания.
Тази година освен модерни спортни съоръжения, Пикадили предлага на училищата победители избор между ново оборудване за кабинетите, компютърно оборудване и софтуер, както и българска и чуждоезична художествена литература. При определянето на наградата ще се вземат в предвид и предпочитанията на всички, които са гласували за съответното училище. Класовете, поканили най-много хора да гласуват за тяхното училище на сайта на кампанията, ще получат персонални подаръци и титлата “Герои на училището”.
Прочетете повече на www.parkmall-sz.com.

Още новини