Начало Новини Актуално Започва ремонт на кръстовището до мол Галерия в Стара Загора

Започва ремонт на кръстовището до мол Галерия в Стара Загора

Актуално
Мол Галерия - Стара Загора

В Стара Загора започват строително-ремонтни работи по изграждане на кръгово движение между бул. Патриарх Евтимий и ул. Хан Аспарух в Стара Загора. Ще бъде създадена временна организация на движение на автомобилите, сигнализирана с пътни знаци. Ремонтът започва от 3 ноември и е свързан с откриването на мол Галерия (Mall Galleria) в Стара Загора.

Необходимо е водачите на превозни средства да управляват с повишено внимание и да спазват поставените знаци.

На последното си заседание Общински съвет - Стара Загора подкрепи сключването на споразумение за сътрудничество между Община Стара Загора и Галерия - Стара Загора АД за изграждане на инфраструктурен обект: Кръстовище с кръгово движение между бул. Патриарх Евтимий и улица Хан Аспарух (при Ремиза), включително ревизия на организацията на движение по улици Атанас Кожухаров и Радецки, срещу предоставяне за временно поставяне на рекламно-информационни елементи.

Галерия – Стара Загора АД е изразило съгласие да изгради за своя сметка елементите на техническата инфраструктура предмет на това споразумение, еточняват от пресцентъра на община Стара Загора.

Мол Галерия, който ще бъде открит на 11 ноември 2010 г. в Стара Загора, ще бъде свързан с мрежите на техническата инфраструктура с изграждащото се кръговото движение.

Още новини