Начало Новини Актуално Започва работа по новия брой на изданието Икономически годишник на регион Стара Загора 2020. Палатата кани фирмите да уч

Започва работа по новия брой на изданието Икономически годишник на регион Стара Загора 2020. Палатата кани фирмите да участват с информация и с реклама

Актуално

ТППТърговско-промишлена палата - Стара Загора подготвя поредното издание на Икономически годишник на регион Стара Загора 2020. Изданието ПРЕДСТАВЯ икономическото развитие на региона, класации на компаниите по икономически показатели, анализи и сравнителни данни,регионални проекти от обществена значимост, тенденции и очаквания за бъдещи периоди, полезна регионална информация.

Икономическият годишник се РАЗПРОСТРАНЯВА сред български и чуждестранни компании и инвеститори; местните власти, държавни институции и агенции и библиотеки; банки и други финансови дружества; търговските отдели на дипломатическите ни мисии зад граница и чуждестранните посолствата в България; търговско-промишлени палати и други бизнес организации, Enterprise Europe Network - най-голямата мрежа в света, създадена от Европейската комисия за подкрепа на бизнеса.

Това единствено представително издание на регионалната икономика се осъществява с подкрепата на Община Стара Загора, Агенция за регионално икономическо развитие, Тракийски университет, компании рекламодателии други регионални организации и институции.

Изданието е двуезично - български и английски, пълноцветно и луксозно. Електроннa версия на изданието сепубликува се и в интернет.

Рекламодателите могат да се включат с рекламни карета на цяла, половин или на четвъртстраница и на водещи позиции на книжното и електронното издания. Участието в Икономическия годишник, освен маркетингово послание, осигурява имиджова реклама на компанията като част от икономическата общност на региона и представлява допълнение към фирмените материали по време на бизнес срещи, участия в панаири и изложения.

УСЛОВИЯ за рекламно представяне

 ceni yb 2020

Цените са БЕЗ включен ДДС.

СРОК за предоставяне на рекламните материали - 31 януари 2020 г. Планира се изданието да излезе от печат през месец март 2020 г.

Убедени сме, че поредното 19-о издание на Икономически годишник ще допринесе за разпознаваемостта на Старозагорски регион и убедителното ни представяне пред вътрешни и чуждестранни партньори и инвеститори като едно добро място за живот и бизнес.

Още новини