Начало Новини Актуално Започва пробното преброяване по интернет в Старозагорска област

Започва пробното преброяване по интернет в Старозагорска област

Актуално

Стара ЗагораОт 1 септември започва пробното преброяване по интернет в област Стара Загора. По този повод на 1 септември от 11.00 часа в залата на Областна администрация - Стара Загора, ще се проведе пресконференция на участниците в Областната комисия по преброяването.

Зам.-областният управител Галина Стоянова е председател на областната комисия по преброяването в област Стара Загора. В пресконференцията ще вземат участие и главният секретар на Областната администрация Мариана Кръстева, председателите на общинските комисии по преброяването в Стара Загора, Казанлък и Павел баня - Николина Горова, Рада Гоцкова и Йордана Енева, както и директорът на Териториално статистическо бюро - Стара Загора, Милена Караиванова.

На медиите ще бъде предоставена информация за пробното преброяване, което ще продължи от 1 до 14 септември 2010 г. Ще бъде демонстрирано онлайн преброяване на член от областната комисия. В първия етап - от 1 до 7 септември, ще бъде извършено преброяването по Интернет. А във втория - от 7 до 14 септември 2010 г. в Стара Загора, Копринка и Габарево, преброителите ще посещават хората по домовете им.

Още новини