Начало Новини Актуално Започва месец на любовта и шоколада в Пикадили

Започва месец на любовта и шоколада в Пикадили

Актуално

От 4 февруари до 3 март е месец на шоколада в Пикадили. Водещата търговска верига ще зарадва клиентите си с голямо разнообразие от шоколадови изделия на ниски цени и с възможността да опитат различни видове шоколад от специален шоколадов фонтан. Той ще обиколи всички супермаркети на веригата в периода 3-27 февруари.

В месеца на шоколада Пикадили ще изненада клиентите си със специална онлайн игра за свети Валентин. Всеки желаещ ще може да приготви шоколадова Валентинка на сайта на търговската верига - www.piccadilly.bg, а Пикадили ще я изпрати до посочения човек. Желаещите да направят неповторим подарък на своите половинки ще могат сами да избират вида и формата на шоколада, както и украсата и посланието на своята Валентинка във виртуалната кухня на Пикадили, съобщиха от пресцентъра на веригата.
Подходящ подарък за деня на влюбените е и специалната любовна селекция вина, които Пикадили ще предлага от 10 февруари на своите лоялни клиенти срещу 139 клубни точки. Всички вина от селекцията са с етикети на известни влюбени двойки от историята, както и с информация за тяхната съдба.
Промоционални цени на шоколадови изделия за периода 4 февруари-3 март 2010 г.:
Шоколад Милка Крем какао и аромат на малина 1 бр. - 1.39 лв.
Шоколад Примола 1 бр. - 1.15 лв.
Млечен шоколад Хайди Букет 1 бр. - 1.59 лв.
Шоколадов сладкиш Брауни 285 гр. - 3.59 лв.
Шоколадови бонбони Халорен 125 гр. - 2.99 лв.
Шоколадови бонбони ЛИНДТ Линдор асорти/млечни 200 гр.  - 7.99 лв.
Кокосови бонбони Рафаело с бял бадем 150 гр. - 5.75 лв.

За Пикадили:
Пикадили е верига супермаркети с 15-годишна история. Магазините й са изградени съобразно световните тенденции в оборудването и технологията на обслужване. Веригата разполага с 24 обекта в десет града – София, Варна, Бургас, Велико Търново, Ловеч, Стара Загора, Видин, Самоков, Пловдив и Ямбол, от които 19 супермаркета и пет обекта от типа corner shop с марката „Пикадили Експрес”. Предимствата, които Пикадили предоставя, са уютна обстановка за пазаруване, персонално обслужване, добър избор на стоки, разнообразие от съпътстващи услуги, собствена програма за лоялни клиенти.

Още новини