Начало Новини Актуално Записват участници за БАТА АГРО 2109, което се провежда в Стара Загора

Записват участници за БАТА АГРО 2109, което се провежда в Стара Загора

Актуално
1Бата Агро 2019От 12 ноември 2018 г. започнаха записванията за участие в БАТА АГРО 2019, съобщиха от Българската асоциация на търговците на агротехника.
Дванадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО през 2019 г. ще се проведе от 14 до 17 май на традиционното място – летище Стара Загора.
Форумът за иновации, технологии и срещи на бизнеса отново ще представи най-големите световноизвестни брандове за селскостопанска техника, продукти и услуги за земеделието.
Предвиждат се значителни нововъведения в организацията и концепцията на изложението, така че то да стане по-ефективно и полезно както за изложителите, така и за посетителите. Изложбените площи ще са с изцяло нов формат – те ще са разположени в правоъгълник, в центъра на който са полетата за демонстрации на продукти заземеделието.
Новата концепция предоставя по-добра видимост на площите и прави изложението по-компактно, като фокусът е върху експонатите и демонстрациите.
За първа година в рамките на БАТА АГРО фирмите, които предлагат семена, препарати за растителна защита и торове, ще имат възможност да демонстрират своите продукти на опитни полета с посеви.
За пръв път ще има и регистрация на посетителите на изложението и кръгово движение с една точка за вход и изход.
Заявки за участие от изложители вече се приемат, има и отстъпки за ранно записване от цените за изложбени площи – 40% намаление при заявка до 14 декември 2018 г. и 20% до 28 февруари 2019 г.

Още новини