Начало Новини Актуално Зам.-областният управител Галина Стоянова получи специална награда

Зам.-областният управител Галина Стоянова получи специална награда

Актуално
Галина Стоянова

Заместник-областният управител на Стара Загора Галина Стоянова се завърна със специалната награда Златна ябълка 2011 за принос към подобряване на живота и благосъстоянието на живота на българските деца. Националната мрежа за деца я удостои с годишната награда за успешно сътрудничество с неправителствения сектор и местната власт. На 1 юни, на церемония в Столичния Куклен театър по повод Международния ден на детето, наградата връчи лично министърът по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев.

Галина Стоянова бе номинирана в категорията Местен политик от Сдружение Самаряни – Стара Загора и Сдружение Бъдеще за децата с увреждания – Казанлък, които са активни членове на Националната мрежа за деца. В мрежата членуват 86 неправителствени организации, работещи с деца и семейства в цяла България.

На вечерта присъстваха представители на държавните ведомства, гражданските организации, УНИЦЕФ, Европейската мрежа за децата Eurochild, политици, общественици и др. Наградите Златна ябълка бяха раздадени за първи път в общо 12 категории плюс една специална награда. Всички победители получиха грамота от Национална мрежа за децата и специално създадените за вечерта статуетки, изцяло изработени от шоколад.

Всяка награда е изваяна от над 1 килограм висококачествен шоколад, приготвен по специална технология, за да се избегне топене и счупване.

Още новини