Начало Новини Актуално Загорка се присъедини към спонсорите на клуб Берое

Загорка се присъедини към спонсорите на клуб Берое

Актуално
Загорка

Старозагорската пивоварна Загорка официално се присъедини към спонсорите на професионален футболен клуб Берое. Така два от символите на Стара Загора намериха обща платформа на сътрудничество. Мотивирани от вълнението на феновете и обществената съпричастност към финансовите предизвикателства пред отбора, от компанията взеха решение да го подкрепят.

Загорка закупи сезонни абонаментни карти, част от които бяха безвъзмездно предоставени на служителите във фабриката – верни поддръжници на Берое. Останалата част от картите ще бъдат раздадени като подарък за футболната аудитория на клуба.

В седмицата на празника на град Стара Загора Загорка стартира специална радио игра за любителите на качествената бира и истинските фенове на Берое. През месец октомври в ефира на Дарик ще се проведе игра, в която всички старозагорци могат да вземат участие. Единственото условие (заедно с това участниците в радио играта да са пълнолетни) е да слушат регионалната програма на радиото и да отговорят правилно на зададения въпрос от водещия, който ще предизвика и най-отдадените привърженици на отбора. На лотариен принцип всеки делник в рамките на един месец ще бъдат раздавани по две абонаментни карти за посещение на домакинските мачове на Берое.
Загорка пожелава успех на отбора в представянето му в националното футболно първенство и няма съмнения, че всички фенове ще продължат вярно да подкрепят любимите си играчи.

Още новини