Начало Новини Актуално Загорка пусна нова бира с вкус на текила

Загорка пусна нова бира с вкус на текила

Актуално
бира Десперадос

Desperados е уникална бира с вкус на текила. Съдържанието на алкохол от 5,9 % я нарежда сред силните бири на българския пазар. Със своите корени от Латинска Америка, заради значението на името й (бандит, човек извън закона), Desperados е символ на непримиримост и стил на живот, различен от общоприетия.

Desperados не е типичната бира, която познаваме. Тя е силна, с аромат на текила, лимонови нотки и екзотичен сладък привкус. Хората, които консумират Desperados, се наслаждават на живота, обичат експериментите и новите предизвикателства. Desperados създава всички предпоставки за дива парти атмосфера и нестандартни преживявания, съобщиха от пресцентъра на пивоварната.

Новата бира на пазара е в бутилка (0,33l) с прозрачно стъкло и хоризонтален релеф, което подчертава продуктовите характеристики на премиум марката. Този уникален продукт за българския пазар е част от успешното портфолио на „Загорка” АД и Heineken на международно ниво.

Продукт на пивоварната Fischer (основана 1821 г. в Страсбург). Desperados за първи път е произведена през 1995 г. във Франция, и е четвъртата бира по обем на продажби на тамошния пазар. Разпространява се в повече от петдесет страни.

Десперадос е на пазара ни от началото на месеца и може да бъде намерен в най-добрите барове и клубове в страната, в разфасовка от 0,33 l (в бутилка за еднократна употреба). Препоръчителна цена 5 лв.

Още новини