Начало Новини Актуално Загорка АД има нов Маркетинг мениджър

Загорка АД има нов Маркетинг мениджър

Актуално

Стара ЗагораРумен Колев оглави Маркетинг отдела в Загорка АД, заемайки позицията Маркетинг мениджър с отговорната задача за стратегическото развитие на бранд портфолиото на компанията. Г-н Колев работи в Загорка АД от 6.11.2000 г., като част от екипа на Heineken. От 2003г. до 2007 г. заема позицията Старши бранд мениджър международни марки, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

В началото на юли 2007 г., Румен Колев е промотиран на позицията Старши бранд мениджър Heineken в Русия. Успехите му в развитието на маркетинговата стратегия на Heineken донасят и отговорността за управлението на всички международни марки на компанията в Русия на позицията Group Brand Manager International Brands. Румен е женен и има две деца.
По повод новото си назначение Румен Колев сподели: Изключително съм щастлив да се върна отново у дома и да работя за най-доброто портфолио не само в България, но и в Централна и Източна Европа. Наистина съм горд да бъда част от екипа на Ариана – най-големият бирен бранд в България, Загорка – марката с най-силно изградена стойност и, разбира се, Heineken – бирата на света.

Още новини