Начало Новини Актуално Заедно в час ви кани да направите първата крачка към вашата нова кариера

Заедно в час ви кани да направите първата крачка към вашата нова кариера

Актуално
1zaedno v chas1Все повече хора осъзнават, че работата може да е различна всеки ден, да те предизвиква, да излиза извън рамките на традиционния цикъл от понеделник до петък и от 9 до 18 ч. Все повече хора търсят работа, която от една страна да надгради досегашните им умения и да развие нови способности у тях, а от друга да е в полза и на околните. Все повече хора търсят работа с кауза, но невинаги успяват да я намерят, защото пътеките са все още неутъпкани.
Ние вярваме, че една от каузите, на които си заслужава да посветиш работния си ден, е тази за бъдещето на България. Бъдеще, което зависи пряко от усилията, положени в класната стая точно днес - от всеки един от нас.Ние вярваме, че качественото образование на всяко дете е един от основните градивни елементи на силното общество.
Ще се радваме да ви видим в Стара Загора, да ви разкажем за това как нашата общност работи за положителна промяна на образователната система и как вие можете да направите първата крачка по тази вълнуваща и смислена кариерна пътека. 
Събитието е със свободен вход и предварителна регистрация на: http://bit.ly/2SEoNKw.
Побързайте да се регистрирате, тъй като местата са ограничени.
Кога: 13-ти ноември, 2018 г., 18:30 ч. 
Къде: Стара Загора, Zara Lab
Програма:
18:30 Регистрация
19:00 Презентация на “Заедно в час” и програмата за професионално и лидерско развитие
19:30 Споделяне на опит от настоящи участници и възпитаници на програмата
20:00 Въпроси и отговори
След 20:30 Неформални разговори
------
До 20 ноември Заедно в час набира кандидати за деветия випуск участници в програмата си за професионално и лидерско развитие, които през 2019 г. ще преминат интензивно обучение, а от 15 септември ще започнат да преподават на ученици в 11 региона на България.
------
От 2010 г. Заедно в час работи за осигуряването на равен достъп до качествено образование на всяко дете в България. Мисията на организацията е да открива, обучава и развива способни и мотивирани професионалисти от различни сфери, които допринасят дългосрочно за положителна промяна на образованието в България. В рамките на програма за професионално и лидерско развитие те се обучават да работят като учители, придобиват педагогическа квалификация (ако нямат такава) и имат достъп до разнообразни надграждащи обучения – както за работа в класната стая, така и за бъдещото им професионално развитие.
Заедно в час е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на фондация Америка за България и е част от международната мрежа Teach For All, чийто подход успешно се прилага в близо 50 други държави на шест континента.

Още новини