Начало Новини Актуално Задържаха наркодилър

Задържаха наркодилър

Актуално

При специализирана полицейска операция в Стара Загора криминалисти задържаха многократно осъждания за престъпления против собствеността 25-годишен И.И. От дома му в кв. "Трите чучура" са иззети 18 таблетки "Ривотрил" (лекарство за психически разстройства/ и 26 таблетки MST - на морфинова основа.

До наркодилъра униформените стигнали след задържането на четирима негови клиенти. Това са 20-годишният Г.Н. от Стара Загора, у когото е намерено хартиено пакетче с хероин, и 21-годишният Ю.Д. от Казанлък. Половин час по-рано в същия район са задържани и 23-годишните З.М. и Е.Л. В дамската чанта на Е.Л. също е намерено пакетче с хероин, а в технологичния отвор под пепелника на лекия автомобил "Хонда Сивик", с който са се придвижвали, са намерени 4 таблетки "Ривотрил". Четиримата издали доставчика на дрогата и той заедно с клиентите си е арестуван за 24 часа. Работата по случая продължава, пише вестник Старозагорски новини.
Ден по-късно за едно денонощие е задържан и 37-годишният старозагорец Ж.М. От жилището му в кв. "Железник" е иззето полиетиленово пакетче с марихуана, малокалибрена пушка с оптика и два патрона в пълнителя, второ оптическо устройство и два газови пистолета. Образувано е досъдебно производство, а работата по случая продължава.

Още новини