Начало Новини Актуално Яне Янев пак обещава сензации

Яне Янев пак обещава сензации

Актуално

Отново сензационни разкрития, този път за управлението на Стара Загора, обеща вчера лидерът на партия "Ред, законност, справедливост" (РЗС) Яне Янев. Излезлият от Народното събрание в самоволен отпуск депутат посети за няколко минути града на липите, където даде началото на среща със старозагорското гражданство, след което предостави думата на зам.-председателя на партията Атанас Семов.

Преди обаче да напусне залата в хотел "Верея", Яне Янев заяви на всеослушание, че след извънредния конгрес на РЗС, който ще се състои на 19 май, на специална пресконференция щял да разкрие наглата, по неговите думи, корупционна схема, с която години наред се източвал общинският бюджет. Тази схема лидерът на партията нарече "корупционна петолъчка", на петте върха на която според него се намирали пет длъжностни лица. Той засегна и болната за старозагорци тема с обгазяването на града, като обеща да разкрие защо и за какво са били лъгани, пише вестник Старозагорски новини.
Без да се обременява с конкретика, напускайки с бързи крачки залата, Яне Янев каза на очакващите го журналисти, че РЗС ще излезе със свой кандидат на предстоящите президентски избори и че той щял да бъде най-добрият от всички останали кандидати. Лидерът на РЗС обаче не отговори на въпроса дали той ще се казва Алексей Петров, или ще носи някое друго име.

Още новини