Начало Новини Съобщения Вятърен парк Свети Никола, собственост на AES Гео Енерджи, предоставя финансова помощ на четирима студенти от Технически

Вятърен парк Свети Никола, собственост на AES Гео Енерджи, предоставя финансова помощ на четирима студенти от Технически университет - Варна

Съобщения

Вятърен парк Свети Никола, собственост на AES Гео Енерджи, предоставя финансова помощ на четирима студенти в специалност Възобновяеми енергийни източници на Техническия университет във Варна, които ще започнат обучение през учебната 2022/2023 г.

Средствата ще бъдат предоставени с предимство на студенти в неравностойно положение и ще покриват разходите за учебни такси, общежитие, комунални сметки и режийни, съобщиха от дружеството.

Студентите стипендианти ще сключат договор с AES Гео Енерджи и трябва да покриват изискване за успех от положените изпити всяка година, както и да не прекъсват обучението си.

От дружеството уточняват, че повече информация кандидатите могат да получат от инж. Мая Газибарова, Технически изпълнител на катедра Електротехника на Техническия университет - Варна, 0878 148 084, имейл etet_tu@abv.bg.

Още новини