Начало Новини Актуално Всичко в едно за дигиталния маркетинг на вашия онлайн магазин - Retargeting.biz

Всичко в едно за дигиталния маркетинг на вашия онлайн магазин - Retargeting.biz

Актуално

Търговско-промишлена палата - Стара Загора предлага полезна информация за дигиталния маркетинг на всеки онлайн магазин, предлаган от новия партньор на Палатата Retargeting.biz.

Предизвикателствата в онлайн търговията са много. Тактиките и технологиите за дигитален маркетинг се променят с месеци и много магазини са изправени пред затруднението да отговарят на постоянно повишаващите се изисквания на потребителите. Тактиките за привличане на клиенти и увеличаване на продажбите стават все по-сложни, а инвестициите, необходими за тяхната реализация са сериозни и ограничават достъпа на по-малки компании.

Въпреки че съществуват различни универсални приложения, голяма част от тях са сложни, изискват отделяне на повече време и опит за да бъдат използвани.

Retargeting.biz създава нов тип платформа, която освен върху технологиите акцентира и върху повишаването на ефективността на бюджета и продуктивността при работа.

За компанията Retargeting.biz

  • 8 години на пазара
  • Над 1000 активни клиенти от цял свят
  • Интегрирана от всички популярни платформи за онлайн търговия
  • Партньорства с Google, Facebook, Prestashop

Retargeting.biz e е приложение, което изключително лесно се интегрира в почти всички платформи за онлайн търговия и дава възможност много лесно и ефективно да се създават и управляват рекламни кампании по всички най-важни за онлайн търговията канали - Google, Facebook, Instagram, Messenger, Имейл, SMS и др.

С приложението един онлайн магазин може лесно да внедри и използва маркетинг тактиките на най-големите магазини при ниски разходи и при пълен контрол над бюджета си.

Сред целите на приложението са повишаване на продажбите, лоялността, осигуряване на индивидуализирано изживяване за всеки клиент и интегриране работата много онлайн канали за постигане на висока ефикасност на маркетинг бюджета и усилията.

Ако не разполагате с експерти, Retargeting.biz предлага и услуга по управление на цялата онлайн стратегия съгласно приоритетите и спецификите на вашия бизнес.

За да видите нагледно възможностите, Retargeting.biz предлагат безплатни консултации и онлайн демонстрации на продукта си.

Отскоро има и представителство в Стара Загора, под формата на стартъп:

За контакти - www.retargeting.biz

  • Стелиян Евтимов, Акаунт Мениджър, тел: 0898 818040, steliyan.evtimov@retargeting.biz
  • Александър Ботев, Мениджър Продажби за България, 0897 832500, alexander.botev@retargeting.biz
  • Стелиян Евтимов, Акаунт Мениджър, 0898 818040, steliyan.evtimov@retargeting.biz

Още новини