Начало Новини Съобщения Временно се ограничава движението по няколко улици в северната част на Стара Загора

Временно се ограничава движението по няколко улици в северната част на Стара Загора

Съобщения

Въвежда се временна организация на движението на личен, обществен, договориран транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка, във връзка със строително-монтажните работи по проект Реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа на гр. Стара Загора - северна част.

От 1 юни до 4 юли, ще бъде ограничено преминаването по ул. Трапезица в участъка от завод Труд до ул. Иван Вазов - без да се ограничава движението на кръстовището с ул. Иван Вазов.

От днес до 7 юли е предвидено ограничаване на преминаването на МПС по ул. Христина Морфова в участъка от ул. Ангел Кънчев до ул. Любен Каравелов - без да се засяга движението на кръстовищата с ул. Любен Каравелов и ул. Ангел Кънчев. Двупосочно движението на ППС ще се осъществява по северна дъга на кръговото кръстовище.

На три етапа ще се провеждат дейностите по реконструкцията на водопроводната и канализационна мрежа по ул. Августа Траяна в участъка от ул. Иван Вазов до бул. Св. Патриарх Евтимий, но без да се ограничава движението на кръстовищата с ул. Иван Вазов и ул. Св. Патриарх Евтимий и локалните улици. Първият започва от днес и ще продължи до 19 юни - временната организация на движението ще засегне северното платно на ул. Августа Траяна от ул. Иван Вазов до ул. Проф. Никола Кожухаров, без да се ограничава движението на кръстовищата с ул. Иван Вазов, ул. Проф. Никола Кожухаров и локалните улици. Вторият етап включва дейности от 20 юни до 29 юни, в същия часови диапазон, за ул. Августа Траяна от ул. Проф. Никола Кожухаров до бул. Св. Патриарх Евтимий - без да се ограничава движението на кръстовищата с ул. Св. Патриарх Евтимий и ул. Проф. Никола Кожухаров, като движението по ул. Августа Траяна ще се осъществява двупосочно в крайни десни платна по посока на движението. Третият етап на ограничаване на преминаването ще бъде от 29 юни до 18 юли. Строително-монтажните работи с възпрепятстване на преминаването на ППС обхващат южното платно за движение по ул. Августа Траяна от ул. Проф. Никола Кожухаров до ул. Иван Вазов, без ограничаване на движението на кръстовищата с ул. Иван Вазов, ул. Проф. Никола Кожухаров, ул. Райна Княгиня и локалните улици.

От 2 юни до 29 юни строително-монтажни работи ще се извършват на ул. Константин Иречек, без да се ограничава движението в кръстовищата с ул. Августа Траяна и ул. Боруйград.

Отново от 2 юни, но до 7 юли, на три етапа се ограничава движението по ул. Боруйград в участъка от бул. Св. Патриарх Евтимий до ул. Георги Кюмюрев, без да се ограничава движението в кръстовището с бул. Св. Патриарх Евтимий. Първият ще продължи до 11 юни в участъка от бул. Св. Патриарх Евтимий до ул. Господин Михайловски - без да се ограничава движението в кръстовищата с ул. Господин Михайловски и бул. Св. Патриарх Евтимий. Втората част ще бъде от 13 до 22 юни, обхващайки участъка на ул. Боруйград - от ул. Господин Михайловски до ул. Кольо Ганчев - без да се ограничава движението в кръстовищата с ул. Господин Михайловски и с ул. Кольо Ганчев. Тртият етап е от 22 юни до 7 юли и включва участъка от ул. Кольо Ганчев до ул. Георги Кюмюрев, без да се ограничава движението в кръстовищата с ул. Кольо Ганчев, Георги С. Раковски и ул. Георги Кюмюрев.

От 2 юни до 7 юни се въвежда временна организация на преминаване и по западното платно за движение на бул. Митрополит Методий Кусев в участъка от ул. Августа Траяна до ул. Боруйград, но без да се ограничава движението в кръстовищата с ул. Августа Траяна и ул. Боруйград. Вторият етап по същото трасе ще започне на 7 юни и ще продължи до 28 юни, включвайки източното платно за движение на бул. Митрополит Методий Кусев в участъка от ул. Августа Траяна до ул. Боруйград - без да се ограничава движението в кръстовищата с ул. Августа Траяна и ул. Боруйград.

От 3 юни до 2 юли, на три етапа, ще бъде ограничавано движението и по ул. Цар Иван Шишман. От 3 до 4 юни с ул. Св. Княз Борис в посока изток - запад, като движението ще се осъществява двупосочно по ул. Димитър Наумов. От 5 до 17 юни за участъка от ул. Св. Княз Борис до ул. Граф Николай Игнатиев, без да се засяга преминаването през кръстовищата с ул. Граф Николай Игнатиев и ул. Св. Княз Борис, като преминаването ще се осъществява двупосочно по ул. Димитър Наумов. Третият етап започва на 17 юни до 2 юли и временната организация на движение по ул. Цар Иван Шишман ще включва участъка от ул. Граф Николай Игнатиев до ул. Ген. Столетов, без да се ограничава движението на кръстовищата с ул. Граф Николай Игнатиев и ул. Св. Ген. Столетов, пътуването ще се осъществява двупосочно по ул. Димитър Наумов.

Временната организация на движение по повод строително-монтажните работи по проект Реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа на гр. Стара Загора - северна част ще важи в часовия диапазон 9.00 до 17.00 часа.

Важно е водачите на МПС да шофират с повишено внимание и да спазват стриктно вертикалната маркировка. Движението ще се нормализира незабавно след приключване на ремонтните дейности.

Още новини