Начало Новини Актуално VIVACOM ще компенсира клиентите си заради срива в системата на 6 февруари

VIVACOM ще компенсира клиентите си заради срива в системата на 6 февруари

Актуално
Vivacom

Заявки за компенсация на VIVACOM услуги, които бяха засегнати от смущения в системата на оператора на 6 февруари, ще се приемат на две места. Потребителите ще могат да подават искане за една седмица безплатен интернет и 50 допълнителни минути към фиксираните планове на сайта на оператора от 8 февруари, а от 9 февруари - и в най-близкия до тях VIVACOM магазин.

Електронна заявка за компенсация клиентите ще могат да пускат през e-mail форма за контакт, която ще бъде достъпна в рубриката На фокус на първата страница на сайта. Заявката за компенсация ще бъде налична on-line след 17 часа днес. Срокът за подаване на заявления е 15 март 2012 г., съобщиха от пресцентъра на компанията.

Компенсацията важи както за частни, така и за бизнес клиенти на телекома. Потребителите на VIVACOM Net ще получат една седмица безплатен интернет за пакета, който са си заявили, а клиентите на фиксираната услуга на VIVACOM - 50 допълнителни минути за разговори в мрежата на оператора. Компенсацията ще бъде отразена в сметките им за март или април в зависимост от отчетния период на съответния потребител.

Подобна мащабна компенсация се прави за пръв път у нас. VIVACOM предприема тази стъпка, тъй като отчита сериозността на възникналия проблем и неудобството, което създаде на своите потребители, в комбинация с утежнената метеорологична обстановка в цялата страна.

Още новини