Начало Новини Актуално Винарска изба ВИЛА МЕЛНИК с представителство в Стара Загора

Винарска изба ВИЛА МЕЛНИК с представителство в Стара Загора

Актуално

AAT 8034В района с най-много слънце, съхранена природа, уникална архитектура, древна история и пророчества за силата на земната енергия, една нова винарна възражда славата на мелнишкото вино.Място, което природата е посочила за отглеждане на лозя и създаване на вино. Винарска изба ВИЛА МЕЛНИК се намира недалеч от историческата винена столица на България – гр. Мелник. Отглежда 300 дка собствени лозя, разположени на проветриви южни склонове. С любов и модерни агротехнически практика там може да се открие най-добрата Широка мелнишка лоза, както и други местни сортове като Мелник55, Руен, Сандански мискет.

Тук са намерили място и класически сортове като Каберне совиньон, Сира, Мерло, Пино ноар, Санджовезе, а от белите Вионие, Шардоне, Совиньон блан.

Винарната е нова, модерно оборудвана, на 3 нива с гравитачно организиран технологичен процес. Вината отлежават в прокопани в пясъчните хълмове тунели, при естествена постоянна температура и влажност.

1503332 700342416666253 1966602034 n1

Вината, които ВИ ВИЛА МЕЛНИК предлага са в лимитираните серии Aplauz – за най-високия ни клас, Bergule – за редки и уникални сортове и Family tradition – стандартен клас. Вината са многократно представяни и награждавани на световни винени конкурси.

ВИ ВИЛА МЕЛНИК е семейна фирма и философията на целия екип е,че виното е изкуство , което трябва да се споделя с много любов.

Галерия 8 е представителство на ВИ ВИЛА МЕЛНИК в Стара загора, където можете да закупите, а и да заявите на едро цялата гама от нашите вина.

Може да ги намерите в магазините на Аскент, ресторант Щастливеца и в ресторанта на Парк Хотел Стара Загора.

Екипът на ВИЛА МЕЛНИК желае здраве и дълголетие на на всички лозари, които работят неуморно на полето, на всички търговци, които го предлагат и на всички онези, които го пият!

 

poster adsl

 

Още новини