Начало Новини Актуално VIII Областна панорама на професионалното образование и кариерното ориентиране 2020

VIII Областна панорама на професионалното образование и кариерното ориентиране 2020

Актуално

VIII Областна панорама на професионалното образование и кариерното ориентиране 2020Община Стара Загора и РУО Стара Загора, в партньорство с Търговско-промишлена палата - Стара Загора и Клуб на работодателя Стара Загора, организират VIII Областна панорама на професионалното образование и кариерното ориентиране 2020. Традиционно събитието се провежда в края на месец април на голяма площ, където се срещат кандидат-гимназисти, техните родители и представители на бизнеса.

Тази година, в условията на Извънредно положение, независимо от ограниченията, ще направим всичко възможно да организираме и проведем Панорамата максимално ефективно. За целта се обръщаме към бизнеса, който през последните години все по-активно подкрепяше това важно за развитието на регионалната ни икономика събитие, да участва и сега активно, като представи кратък профил, включващ:

  • дейност на фирмата с продуктова спецификация и основни пазари
  • среден брой работещи през 2019 г.
  • основни специалности на работещите във фирмата
  • партньорска професионална гимназия (гимназия, произвеждащи основните кадри за фирмата)
  • интернет сайт на фирмата
  • по възможност кратък видео материал за дейността на фирмата.

Информацията изпращайте на адрес office@chambersz.com

Ще се постараем тази информация, заедно с информацията за професионалните гимназии в Областта, с помощта на съвременни онлайн технологии и със съдействие на Център за кариерно развитие - Стара Загора, по най-ефективен начин да достигне до максимално широк кръг ученици и родители и да им помогне да направят информиран избор на професия и образование.

Само с активни общи усилия бихме могли да променим в положителен аспект развитието на професионалното образование, което да ни помогне за по-бързо преодоляване на последствията от кризата!

Информация за VII-та Областна панорама можете да видите на www.chambersz.com/news/16639-2019-04-23-11-40-03, съобщиха организаторите.

Още новини