Начало Новини Актуално Вицепремиерът Цветан Цветанов и евродепутатът Илиана Иванова ще изнесат лекции в Тракийския университет

Вицепремиерът Цветан Цветанов и евродепутатът Илиана Иванова ще изнесат лекции в Тракийския университет

Актуално
Тракийски университет Стара Загора

На 11 март (петък) от 15:30 часа в Тракийски университет в Стара Загора вицепремиерът и министър на вътрешните работи на Република България - Цветан Цветанов и евродепутатът Илиана Иванова ще се срещнат със студенти от висшето учебно заведение.

На срещата, която ще бъде под формата на дискусия, г-жа Иванова ще запознае младите хора с това каква е ролята на българския евродепутат в Европейската политика, а г-н Цветанов ще направи презентация относно състоянието на МВР и неговите перспективи.

По време на срещата младите хора ще се запознаят със спецификата на Европейските институции, ще научат повече за, българите работещи в тях и какво правят те за България, както и за работата на българското правителство. Г-жа Иванова ще представи работата в комисиите и делегациите, в които участва в ЕП, както и оценката, която дават европейските партньори за България по време на управлението на ПП ГЕРБ, съобщиха от Европейския информационен офис на Илиана Иванова в Стара Загора.

След края на дискусията ще бъде обявен конкурс за студентски проект за осъществяване на доброволческа дейност. Повече информация за конкурса ще можете да намерите след приключване на дискусията  на сайта на Илиана Иванова - www.ilianaivaova.eu

Още новини