Начало Новини Предстоящо VI-та НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ SMARTOURISM.BG ХАКАТОН SMARTOURISM.BG’2023

VI-та НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ SMARTOURISM.BG ХАКАТОН SMARTOURISM.BG’2023

Предстоящо

През 2015 година стартира изследователски проект SMARTOURISM.BG, насочен към изследване на практиките и предизвикателства пред управлението нa знанието в туризма в България.

В рамките на проекта се организира ежегодна национална конференция, посветена на Интелигентния туризъм, където се представят резултати от изследвания, дискутирани предизвикателства и добри практики при:

Интелигентно управление на човешките ресурси в туризма;
Иновативни и креативни модели и високи технологии в доброто управление на туризма;
Интелигентно управление на туристическите дестинации–регионално развитие, архитектура, екология.
Интелигентна сигурност в туризма.
Резултати от проекта SMARTOURISM.BG са достъпни на www.smartourism.bg.

През 2023 ще се организира VI-та МЕЖДУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЯ SMARTOURISM.BG на 20–21 ноември 2023, която ще се проведе хибридно в Гранд хотел „Витоша“, София и в платформата Майкрософт Тиймс. Традиционно конференцията се организира в партньорство с Министерството на туризма, Националния борд по туризъм, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, Асоциацията на училищата по ресторантьорство и хотелиерство, Граждански институт, ПроАктивни Решения и ПроАктивен Персонал, Стопански факултет и Геолого-Географски факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, Архитектурния факултет и строителния факултет на УАСГ.

В рамките на конференцията за шеста поредна година ще бъдат връчени годишните награди SMARTOURISM.BG. За пети път ще се организира и ХАКАТОН SMARTOURISM.BG, в който ученици и студенти от туристическия, архитектурния и технологичния сектор работят в съвместни екипи за разработване на идейни проекти и приложения в областта на интелигентния туризъм.

 

За участие в конференцията

Срокът за регистрация и заявка на тема за презентация в панелите на конференцията е 16 ноември 2023 на адрес: https://www.smartourism.bg/registration/2023-2/.

            За информация за ХАКАТОН SMARTOURISM.BG’2023, вижте приложения файл.

 

За контакт: Диана Банчева: 0885 321 361, ел. поща: info@smartourism.bg.

 

 

Още новини