Начало Новини Актуално Вестникарска група България започва да издава безплатен седмичен вестник за читателите си в София

Вестникарска група България започва да издава безплатен седмичен вестник за читателите си в София

Актуално

От тази събота, 5 декември, един нов вестник ще ви намира точно там, където сте. Вестник “Тук” е рекламен седмичник и е най-новият продукт на Вестникарска група България. Той ще влиза в домовете ви във формат А2, който е два пъти по-голям от размера на вестниците на пазара. Но най-важното - “Тук” ще се доставя безплатно в събота сутрин до пощенската кутия на 67 250 адреса.

Засега в широкия център на София, скоро и в цялата столица.
Така заедно с кафето си софиянци ще могат да започват уикенда си с “Тук”. Без да се занимават с абонамент, вестникът просто ще идва в домовете им. Едни от първите читатели на новото издание ще бъдат и легендите Лили Иванова и Васил Найденов, които, както е известно, живеят в едни от централните части на столицата.
“Тук” е създаден по модела на рекламните вестници, които повече от две десетилетия събират успех и хиляди читатели в цяла Западна Европа и най-вече в Германия, пише вестник Труд.
Вестникът ще бъде доставян до адреси, които предварително са били проверени - там действително живеят или работят хора, обяснява главният редактор на “Тук” Иван Генов. Той е бивш кадър на вестниците с марка “Труд”.
За разпространението на изданието ще се грижат повече от 50 души. Те ще го носят точно до всяка от пощенските кутии в почти 20 квартала и района - “Владимир Заимов”, “Възраждане”, Зона Б-5, Зона Б-18, Зона Б-19, “Иван Вазов”, “Крива река”, “Лозенец”, “Медицинска академия”, “Подуяне”, “Оборище”, “Сердика”, “Средец”, “Три кладенци”, “Триадица”, “Хладилника”, “Южен парк” и “Яворов”.
Седмичникът ще бъде доставян и в големите търговски центрове, молове, както и в престижни заведения, добавя Генов.
Но това няма да е всичко. Амбицията на “Вестникарска група България” е до края на следващата година вестник “Тук” да започне да стига до читателите си из цялата столица.
С “Тук” ще предлагаме на хората винаги полезна и конкретна информация от района, в който живеят, обяснява Генов.
Още в първия брой например утре столичани ще разберат под кои училища в София започват да се строят първите подземни паркинги. Както и кога езерото “Ариана” ще се превърне пак в ледена пързалка. Във вестник “Тук” винаги ще има актуална информация за това къде ще спре водата, къде ще има ремонти и дали поскъпват картите за градския транспорт.
Освен за читателите “Тук” ще бъде в услуга и на рекламодателите.
Те ще могат да представят на изключително изгодни цени своите продукти. А информацията за това със сигурност ще достига до максимален брой потребители.

Още новини