Начало Новини Актуално Вестник Пари организира Регионална бизнес конференция Гепард 2010

Вестник Пари организира Регионална бизнес конференция Гепард 2010

Актуално
вестник Пари

Вестник Пари организира традиционната си Регионална бизнес конференция Гепард 2010. Форумът ще се проведе в Пловдив на 16 ноември 2010 г. - в зала за Новотел Пловдив. Вестник Пари поставя акцент тази есен върху темите Междуфирмена задлъжнялост и забавяне на плащания и Финансиране на бизнеса.

На форума на вестникът ще представи класация на най-динамично развиващите се компании от регионите на Пловдив, Стара Загора, Хасково, Кърджали, Смолян, Пазарджик, Благоевград, Кюстендил, Перник и София. Данните са за ръст на продажбите на фирмите за 2009 г. Ще бъде връчена и награда на старозагорската фирма, която е на първо място в класацията.

Форумът започва от 10 часа на 16 ноември в Новотел Пловдив.

Вестник Пари кани всички представители на бизнеса да се включат в него. Присъствието не е обвързано с такса. Необходима е само регистрация за форума (от сайта на вестник Пари).

Вестник Пари провежда за четвърта поредна година бизнес форумите си извън София, с убежедието, че бизнес се прави не само в столицата. На втората за 2010 г. регионална бизнес конференция Гепард са поканени много бизнесмени, кметове, областни управители, председатели на търговско-промишлените палати, бизнес организации и медии.

Едновременно с провеждането на конференциите вестник Пари издава и специализирано списание Гепард, посветено на бизнеса в съответните региони. Освен интервюта и коментари с представители на местната власт и бизнеса, в изданието е поместена и класация на най-динамично развиващите се компании в региона. Класацията е изготвена от фирма Актив на база нетни приходи от продажби от предходните години и е предпоставка вестник Пари да отличи и награди водещите компании в региона на организираната конференция.

Програма на Регионална бизнес конференция Гепард
Пловдив, Стара Загора, Хасково, Кърджали, Смолян, Пазарджик, Благоевград, Кюстендил, Перник, София, София-област
16 ноември 2010г.,10.00 ч., Пловдив


09:30 - 10:00
Регистрация на участниците

10:00 - 10:10
Откриване на конференцията

10:10 - 10:40
Приветствие на официалните гости

10:40 – 11:00   Междуфирмена задлъжнялост и забавяне на плащания
•    "Новите инструменти в борбата с просрочените вземания - ролята на публичните
регистри" - Владимир Георгиев – изпълнителен директор ДЕБТНЕТ ЕАД
•    Представител на Адвокатско дружество „Цветкова, Бебов и съдружници“
Дискусия

11:00 – 11:45  Финансиране на бизнеса
•    Представител на УниКредит Булбанк – финансови предложения към бизнеса
•    "Възможности за финансиране на МСП" - Евгений Кънев, управляващ съдружник на финансово - консултантска компания Маконис
•    Силвия Стоянова – старши експерт сектор програмиране ИАНМСП
Дискусия

11:45 – 12:00 Кафе пауза

12:00 – 12:20 Най-динамично развиващите се компании в региона
•    Методология за изготвянето на класацията на най-динамично развиващите се компании – г-н Симеон Симов, управител на фирма «Актив»

12:20 – 12:50
Връчване на наградите за най-динамично развиващите се компании – Пловдив, Стара Загора, Хасково, Кърджали, Смолян, Пазарджик, Благоевград, Кюстендил, Перник, София, София - област

12:50 - .......  Коктейл

Вестник Пари - покана за форум Гепард

Още новини