Начало Новини Актуално Веригата от аптеки Фрамар провежда конкурс за красота

Веригата от аптеки Фрамар провежда конкурс за красота

Актуално
Фрамар

В най-красивия сезон от годината верига от аптеки Фрамар обяви конкурс за красота за млади дами и господа. По идея на главния редактор на едноименния вестник Ивайло Тончев от 27 април до 5 юни в интернет пространството стартира надпреварата за Мис, Мисис и Мистър Фрамар. За да се включите в нея, е достатъчно да изпратите ваша снимка с кратко представяне - име, години и всичко друго, което искате сами да споделите.

Ваши безпристрастни оценители ще бъдат посетителите на Фейсбук. Призьорите ще станат ясни между 10 и 12 юни и ще бъдат наградени с уикенди в елитен СПА хотел. Фризьорски салон Арлет пък ще награди Мис и Мисис Фрамар с грим от Мариана Илчева, прическа, стайлинг и фотосесия, уточнява вестник Национална бизнес поща.

Още след старта на конкурса мрежата се изпълни с красивите фигури и лица на десетки млади госпожици, госпожи и господа от цялата страна. Снимки по бански и с официални тоалети, на почивка край морето или в работен момент пълнят мрежата. Придружават ги и кратки данни за самите кандидати за слава. Явно повечето от тях се съобразяват с факта, че конкурсът е организиран от верига аптеки и освен лични данни изпращат и информация за здравословния си начин на живот, спорта и други полезни за човешкото здраве навици.

Хайде, дайте някой глас. Това ми е първият конкурс, призовава своите почитатели от снимка по бански костюм Дани. Младата дама уточнява, че фотото е правено на гръцкото море, където плажът бил малко кофти.

Аз съм Деси, на 21 г. За добрата си форма се разхождам на плажа с моята Чара, разказва Деси и за доказателство дори е изпратила снимка с любимото си куче.

Ралица Цветкова от Варна си пожелава от сърце да има възможност да си стегне багажа и да замине с любимия си на подарения от Фрамар уикенд.

Малко по-обстоятелствена по отношение на своя начин на живот е Евелина от Стара Загора. Тя споделя, че избягва трите бели отрови - сол, захар и брашно, без да прекалява, разбира се, играе фитнес и има много позитивна нагласа към живота.

24-годишната Деница също е от Стара Загора. Тя също разчита на разходки с кучето си за добра форма, но и на здрава храна, както сама споделя.

Още новини