Начало Новини Актуално Верига за бързооборотни стоки My Best открива магазини в България

Верига за бързооборотни стоки My Best открива магазини в България

Актуално

Първият магазин на новата верига за бързооборотни стоки My Best вече е факт в България и се намира в Добрич. В напреднал етап са и преговорите за наемане на търговски площи в София. Преговори текат и за обекти във Варна, Стара Загора, Добрич, Русе, Бургас, Ямбол, Сливен и Шумен. Ексклузивен консултант при наемането на площите е GVA Sollers Solutions.

Основната цел на My Best е да се наложи в съзнанието на потребителите като удобен магазин, предлагащ богата гама от качествени продукти на възможно най-изгодни цени. В обектите ще се предлагат както изделия на водещи марки на пазара, така и ниско ценово позициониран собствен бранд продукти. До края на тази година трябва да бъдат открити 20 търговски обекта с марката, като първите 5 е планирано да заработят още през май.
Основните продуктови групи, които ще се предлагат в обектите My Best, са козметика и аксесоари, почистващи препарати, стоки за дома, домашен текстил, детски и сезонни стоки.
Обектите ще бъдат локализирани както в жилищни квартали, така и в близост до централните части на града, до пешеходни зони, метро станции, автобусни спирки и паркинги.

Още новини