Начало Новини Актуално Великденска инициатива Боядисай яйце, спаси детско сърце

Великденска инициатива Боядисай яйце, спаси детско сърце

Актуално

На 15 април (събота), от 10.00 до 14.00 часа, ще се проведе цветен празник на открито с кауза - Боядисай яйце, спаси детско сърце в парк Пети октомври. Инициативата е организирана от Rotary Satellite e - Club of Stara Zagora, Rotary Club Stara Zagora, Inner Wheel Club Stara Zagora, Interact Club Stara Zagora и Rotaract Club Stara Zagora, съвместно с Община Стара Загора.

Събитието ще предостави възможности на децата за куп разнообразни игри, кътове с интересни забавления и спорт, музикални и танцови изпълнения на популярни артисти в града. Изненади и за най-малките участници ще има лично от Великденския заек. Подготвен е и Великденски базар, с активното участие на местни училища, читалища и клубове за извънкласна дейност.

Освен настроение и незабравими емоции, събитието има за цел да подкрепи и каузата наречена Боядисай яйце,спаси детско сърце. Всички събрани средства от базара, както и даренията в специално поставените кутии, ще послужат за закупуването на специализирана апаратура - инфозумати, за нуждите на Клиниката по акушерство и гинекология към УМБАЛ Проф. д-р Стоян Киркович - АД в Стара Загора.

Още новини