Начало Новини Актуално Възможностите на инициативата JESSICA ще бъдат представени в Стара Загора

Възможностите на инициативата JESSICA ще бъдат представени в Стара Загора

Актуално
Инициатива JESSICA

Холдинговия фонд по JESSICA в България и Министерство на регионалното развитие и са организатори на конференция в Стара Загора на тема: JESSICA: Нов подход при използване на финансирането от ЕС за подкрепа на инвестициите и развитието на градските райони.

 

Събитието ще се проведе на 7 април 2011 година, от 11.00 ч., в хотел Мариан Палас в Стара Загора. Министерство на регионалното развитие е съорганизатор на конференцията в качеството си на управляващ орган на оперативна програма Регионално развитие.
Представители на Европейската инвестиционна банка, Министерство на регионалното развитие и благоустройството и Делойт ще представят на следните теми:

  • Прилагане на JESSICA в България
    Министерство на регионалното развитие и благоустройството
  • Роля на Холдинговия фонд по JESSICA – европейският опит и механизъм за прилагане на JESSICA в България
    Европейска инвестиционна банка
  • Представяне на проект: “Идентифициране на потенциално портфолио от проекти на Фондовете за градско развитие по JESSICA”
  • Добри примери от прилагането на инструмента JESSICA
    Делойт

Организаторите и Търговско-промишлена палата – Стара Загора отправят покана към представителите на бизнеса и към заинтересовани от темите на конференцията хора, да посетят форума.

Желаещите да присъстват трябва да потвърдят присъствие на е-mail: ggeorgieva@deloittece.com или на телефон: 02 802 3313 – Гергана Георгиева.

Още новини