Начало Новини Актуално Възможности за търговия с Китай - покана за участие в две изложения

Възможности за търговия с Китай - покана за участие в две изложения

Актуално

поканаТърговско-промишлена палата - Стара Загора активно партнира с Центъра за насърчаване на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа (ЦНСССКЦИЕ).  Центърът работи като платформа за насърчаване, на двустранна и многостранна основа, на бизнес контактите и бизнес взаимодействието между фирми, организации и сдружения в Китай и 16-те страни от ЦИЕ и по този начин допринася за сключване на конкретни сделки за търговия със селскостопански и хранителни продукти. Това на свой ред помага за привличане и реализиране на инвестиции в областта на селското стопанство и хранително-вкусовата промишленост,  за създаването на съвместни предприятия и подкрепя прилагането на различни двустранни и многостранни проекти в областта на земеделието и храните. Повече информация за ЦНСССКЦИЕ можете да намерите на www.china2ceec.org и www.16plus1cloud.org.

На 18 април в Стара Загора ще се проведе мащабен форум за представяне на същността и възможностите на ЦНСССКЦИЕ за съдействие на фирмите и организациите за развиване на търговски и научни отношения с Китай, с демонстрация на платформата за електронна търговия и прагматични съвети за нейното използване. Допълнително ще получите покана и програма за форума.

ЦНСССКЦИЕ организира различни форуми в Китай и съдейства на български фирми за участването им в тях. Изпращаме ви покана за две такива изложения:

При интерес за участие в изложенията, можете да се свържете директно с ЦНСССКЦИЕ за предоставяне на допълнителна информация относно документите (таблици) и сертификати, които следва да се подготвят за участията, на посочените контакти:

  • Йовка Янева
  • София, бул. Васил Левски 106,
  • Email: yyaneva@china2ceec.org
  • Mobile:  +359 879 110 595
  • Phone: +359 2 843 1040

Поради ограниченото време Търговско-промишлена палата - Стара Загора призовава фирмите, които имам интерес за бърза реакция.

 

Още новини