Начало Новини Актуално Възможност за участие в бизнес делегация до Ливан и Катар, придружаваща президента Румен Радев

Възможност за участие в бизнес делегация до Ливан и Катар, придружаваща президента Румен Радев

Актуално

паканаБългарската търговско-промишлена палата информира, че в периода 9 - 11 април 2019 г. mрезидентът на Република България Румен Радев ще осъществи официални посещения в Ливанска Република и Държавата Катар. В рамките на визитите той ще бъде придружен от представители на българския бизнес и делови среди, като е договорено между държавите провеждане на бизнес форуми с двустранни срещи и в двете страни.

Във връзка с гореизложеното ИАНМСП сформира бизнес делегация с компании от секторите:

  • хранително-вкусова промишленост
  • земеделие и селско стопанство
  • фармацевтична и козметична промишленост
  • ИКТ технологии
  • строителство и недвижими имоти
  • туризъм.

ИАНМСП сформира бизнес делегацията, като БТПП има правото да излъчи 5-има представители на българския бизнес от посочените целеви сектори с бизнес интереси в Ливан и Катар.

В тази връзка, моля заинтересованите за участие да изпратят попълнена приложената регистрационна карта (в табличен вид) и сканирано копие на задграничен паспорт, в срок до 28.03.2019 до 12.00 ч. на обяд на e-mail: m.markova@bcci.bg.

При регистрацията ще се спазва принципът първи по време - първи по място. Крайният състав на делегацията ще бъде съгласуван с администрацията на Президента.

Организацията по цялостното пътуване на бизнес делегацията се осъществява от ИАНМСП, а всички разходи, свързани с хотелското настаняване, вътрешен транспорт, застраховка, виза и дневни са за сметка на участниците.

При наличието на допълнителни въпроси, може да се свързвате с дирекция Международно сътрудничество и международни организации към БТПП на тел.: 02 8117494, 8117489.

Още новини