Начало Новини Актуално Васил Самарски стана финансов консултант в Толиати

Васил Самарски стана финансов консултант в Толиати

Актуално

Бившият вече председател на Общинския съвет на Казанлък и неуспял кандидат за кмет, издигнат от БСП - Васил Самарски, посрещна своя личен празник не в родния Казанлък, а в далечно Толиати - Русия. Самарски е там заедно със своите най-близки хора.

Причината доскорошният местен политик и настоящ общински съветник от БСП да е в един от големите руски градове е новата му работа. От близо два месеца Самарски работи като финансов консултант по бюджет на Община Толиати.
По този начин той за пореден път демонстрира отличните си връзки с Русия и по-специално с ВИП-личностите на побратимения на Казанлък руски град Толиати.
Самарски е в отлични отношения и с ръководството на театъра на Толиати, в качеството си на председател на казанлъшкото читалище и първи директор на местния общински театър. Неведнъж Наталия Дроздова - заслужила артистка на Руската федерация, гостува на казанлъшка сцена. Според информирани, Самарски ще се върне за кратко в родината си през януари.
Настоящото му отсъствие от Казанлък не му попречи да изпрати лични пожелания, картички и мейли на своите приятели и съратници.

Информация: вестник Старозагорски новини

Още новини