Начало Новини Актуално Ваня Тутова: Добри резултати се постигат когато целите на работниците и на фирменото ръководство съвпадат (видео)

Ваня Тутова: Добри резултати се постигат когато целите на работниците и на фирменото ръководство съвпадат (видео)

Актуално
Ваня Тутова Стандард Профил България

Фондация Човешки ресурси в България и евроинтеграция и списание Човешки ресурси за 8-а поредна година наградиха мениджъри за добри практики в малки и големи общини, в компании и др. Призът Мениджър Човешки ресурси за 2011 г. получи Ваня Тутова - ръководител сектор Човешки ресурси в Стандард Профил България АД - Стара Загора за въведени и успешно работещи иновативни модели в дружеството.

Щастлива съм, че тази година престижната награда беше присъдена на мен, но тя е признание за успешната работа на всички мои колеги от сектора и за директора инж. Петър Ангелов, каза г-жа Тутова.
Всички бяха заинтригувани от нашите подходи: годишното оценяване на персонала, тренинг практиките, кариерното развитие на хората, мотивационните инструменти и устойчивата социална програма на дружеството, съобщи още Ваня Тутова.

Ваня Тутова

Всяка година ръководството на Стандард Профил България АД прави дарение на социален дом за деца, лишени от родителски грижи, награждава децата на свои служители, завършили с отличен успех, а първокласниците на работниците, получават необходимите за училище помагала.

Стандард Профил България е отличен пример за въведени политики по опазване на околна среда и осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд. Дружеството прави сериозни инвестиции в тази посока и в момента кандидатства с проект за финансиране по програма Безопасен труд, за да се възползва и от европейски средства.
Стандард Профил България - Стара Загора е сред водещите дружества в Европа за производство на каучукови уплътнители за автомобилната индустрия и негови клиенти са световноизвестни компании Фолксваген, Фиат и Дженеръл Мотърс.

В дружеството работят близо 700 души.

Трябва да се стремим да интегрираме всички служители по най-добри начин в екипите и да им покажем, че те за нас са много ценен ресурс, че те са хората, които движат колелото и всички заедно постигаме добрите резултати, обяснява политиката на ръководството на Стандард Профил България ръководителят на сектор Човешки ресурси. Тя и нейните колеги правят периодични срещи с работниците и с техните представители, на които се обсъжда информацията, която се отнася до развитието на компанията. Добри резултати се постигат когато целите на служителите и работниците съвпадат с фирмените цели и ние към това се стремим, каза Ваня Тутова.

 предприятие Стандард Профил България

Още новини