Начало Новини Актуално В Турция ще се проведе Кооперационна борса в сферите металолеене, резервни автомобилни части и машини

В Турция ще се проведе Кооперационна борса в сферите металолеене, резервни автомобилни части и машини

Актуално
Изложение

Търговско-промишлена палата – Стара Загора съобщава, че на 19 ноември в град Коня, Турция ще се проведе Кооперационна борса с турски фирми в сферите металолеене, резервни автомобилни части и машини. Събитието предоставя възможност за обмен на текущи разработки, технологии и иновации между различните страни.

Ще се проведат и двустранни бизнес срещи по насрещни интереси с турски фирми специализирани в следните секторите: автомобилни резервни части, леярни машини и съоръжения, топлинна обработка, огнеупорни материали, отливане, моделиране, CAD CAM и CAE системи, суровини, химикали, лабораторно оборудване, повърхностна обработка и матрици, форми и модели, пластмаса и каучук, електричество и електроника, изделия от стъкло, промишлени продукти за изолация и софтуер, системи за автоматизация, хидравлични и пневматични системи, суровини и промишлени съоръжения, машини и технологии за обработка на метал, промишлено оборудване и оборудване за безопасност на труда.

Входът за изложението е безплатен. Работният език по време на събитието е английски, а при необходимост, организаторите ще осигурят преводачи, които да съдействат при двустранните бизнес срещи. Предвидено е те да се проведат от 14:00 до 18:00 часа.

Таксата за участие за фирми членове на ТПП – Стара Загора е 100 лв. без ДДС, за фирми нечленове - 160 лв. без ДДС. Таксата включва: логистична услуга за регистрация за участие, съдействие при организиране на пътуването, предоставяне на списък с подходящи хотели, подготовка на предварителен график за провеждане на бизнес срещи с турски фирми, координиране и предоставяне на допълнителна актуална информация по организационни въпроси, свързани с провеждане на бизнес срещите.

Колкото по-рано подадете своята заявка за участие, толкова по-голям брой турски компании ще имат възможност да се запознаят с вашия фирмен профил, съветват от ТПП - Стара Загора.

Интересуващите се фирми трябва да се обърнат към Търговско-промишлена палата - Стара Загора в срок до 14 ноември 2011 г. За повече информация – Мануела Гуджева - тел. 042 626297, 626033 и E-mail: mgudzheva@chambersz.com.

Още новини