Начало Новини Актуално В Стара Загора организират Училище Щурилище Приказен свят

В Стара Загора организират Училище Щурилище Приказен свят

Актуално

Стара ЗагораПарти център Приказен свят организира на 15 септември в Стара Загора целодневно развлекателно мероприятие за децата Училище Щурилище Приказен свят , което ще се проведе на бул. Цар Симеон Велики, в отсечката между ул. Митрополит Методий Кусев и бул. Руски, от 9 до 19 часа, съобщиха организаторите.

На посоченото място ще бъдат обособени няколко къта. Арт кът, където децата с помоща на аниматор ще оцветяват гипсови фигурки и ще изработват картини от цветен пясък по много специална технология.
Втори кът, където друг аниматор ще рисува лицата на децата и ще ги преобразява в какъвто поискат приказен герой.
Трети кът, където ще бъде разположен щендер с парти костюми и декор за снимки. Всеки който пожелае ще бъде обличан в парти костюм и ще му бъде направена снимка за спомен.
За нас е важно да работим за добро настроение на децата и техните родители и понеже считаме, че това е една доста позитивна инициатива се надяваме да откликнете на нашата покана и да отразите това събитие както подобава – с много усмивки и положителна емоция, споделиха от Парти центъра.
Парти център Приказен свят е динамично развиваща се компания създадена през 2006 година. Това е първата частна фирма в град Стара Загора с основен предмет на дейност организация на детски партита, семейни и сватбени тържества, празнична декорация, шоу програми, реклама и печат.

Още новини