Начало Новини Актуално В Стара Загора Фонд Земеделие организира Дни на отворени врати

В Стара Загора Фонд Земеделие организира Дни на отворени врати

Актуално
1ДФ Земеделие2018Областната дирекция на Държавен фонд Земеделие в Стара Загора ще бъде домакин днес на инициативата Дни на отворени врати. Временният офис за граждани ще работи за посетители от 10 до 14 часа. При завишен интерес от страна на земеделските стопани, ще бъде отворен до 17.30 часа.
В приемната кандидатите по различните схеми, мерки и програми, които институцията администрира, ще могат да правят справки и предложения за подобряване работата на областната дирекция. Тя се намира на бул. Славянски № 45 ет. 4.
По време на инициативата ще се проведе благотворителна изложба на детски рисунки във фоайето на дирекцията. Целта е да се популяризира таланта на малки творци от школа от областта.
За всички основни програми, които фонд Земеделие прилага, са определени експерти, които ще отговарят на въпросите на земеделските стопани. Ако казусите им са от по-сложен характер, който налага комплексни проверки, те ще получат отговорите писмено - до 10 работни дни от внасяне на запитванията.
През тази година ДФ Земеделие организира Дни на отворени врати във всички свои областни дирекции. Инициативата е в съответствие с подхода за публичност и прозрачност в работата на институцията, която е част от приоритетите в програмата на изпълнителния директор Живко Живков. Отворените врати се организират в изпълнение на стратегическите цели на фонда за подобряване обслужването на граждани и повишаване доверието във фонда, както и превенция на корупцията и противодействие на измамите.

Още новини