Начало Новини Актуално В София започва търговското изложение Доверете се на българското

В София започва търговското изложение Доверете се на българското

Актуално

19-ото издание на търговско изложение ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО ще се проведе от 8 до 23 декември, 2021 г. в Централни Софийски хали. Участие в изложението ще вземат над 30 фирми - производители, търговци, предприемачи, които предлагат различни български продукти в областите: био продукти, облекло, трикотажни изделия, обувки, чанти, бижута, стоки за бита и коледни подаръци, съобщиха от Българската търговско-промишлена палата, която е организатор на изложението.

80% от участниците са малки фирми. По браншове фирмите са разпределени по следния начин: био продукти - 5 %; сувенири и бижута - 5%; кожени изделия - 10 %; конфекция и трикотаж - 80%.

Търговското изложение Доверете се на българското:

  • Събира на едно място само български производители и търговци;
  • Участието в изложбата дава възможност за представяне на фирмата и презентация на продуктите;
  • Предоставя възможност за директна среща на бизнеса с потребителя.

Само по време на изложението ще може да се закупят коледни подаръци от малки български фирми, които представят своите изделия изключително по изложения. Потребителите ще могат да се сдобият с разнообразни български стоки.

Ще бъдат представени нови колекции спортни и елегантни облекла за зимния сезон на атрактивни цени. Ще може да закупите чанти и обувки от естествена кожа. Посетители ще научат за полезните съставки на зеолита и копривата и как да се използват в ежедневието. В духа на българските традиции и идентичност ще се предложат на посетителите фолклорни колекции дрехи с бродирани етно-елементи.

Фирма от София ще се погрижи за облеклото на най-малките посетители. Ще може да закупите ръчно изработени бижута от естествени материали и речни перли.

Събитието ще се проведе при спазване изискванията на здравните власти.

Заповядайте от 8 до 23 декември, 2021 г. в Централни Софийски хали!

Доверете се на българското!

Организатор: Българска търговско-промишлена палата

Място на провеждане: Централни хали

Етаж: партер

Работно време: 8 - 23 декември от 10.00 до 19.30 ч.

Още новини