Начало Новини Актуално В София ще се проведе 18-ото Национално изложение Произведено в България

В София ще се проведе 18-ото Национално изложение Произведено в България

Актуално
произведено в България

Над 150 български производители и търговци ще участват в Националното търговско изложение Произведено в България от 19 ноември до 2 декември в зала Универсиада, София. Официалното откриване е на 19 ноември от 11,30 часа. Традиционното изложение се провежда от 1995 година, организирано от Съюз Произведено в България, от Българската търговско-промишлена палата – Център за професионално обучение, преводи, консултации и фирмено обслужване и от Бизнес център – България ЕООД.

Българската търговско-промишлена палата като съорганизатор на изложението приветства производството и употребата на натурални и биопродукти, свързани с налагащите се международни тенденции за по-здравословен и екологичен живот.

В рамките на изложението ще има обособена зона на фирми, предлагащи био и еко продукти.

Произведено в България е едно от най-посещаваните изложения както от масовия потребител, така и от търговци. По време на изложението са разрешени продажби на дребно, съгласно действащите наредби. За да се съхрани престижът на изложението, подборът на фирмите за участие тази година беше сериозно прецизиран.

Още новини