Начало Новини Актуално В СДС - Стара Загора ще гласуват по съвест

В СДС - Стара Загора ще гласуват по съвест

Актуално

Общинският съвет на СДС в Стара Загора няма да подкрепи определена кандидатура на предстоящите в неделя, 8 юли, вътрешнопартийни избори за председател на партията. Ние проведохме срещи с трима от петимата кандидати, имаме преки впечатления.

Смятаме, че всеки може да прецени сам, затова призоваваме нашите членове, които по устав имат право на глас, да гласуват по съвест, да бъдем активни, за да бъде изборът максимално представителен, каза председателят на общинската организация Георги Ранов.
Изборите ще започнат в 10 часа в неделя и ще продължат до 20 часа. Гласуването ще става в клуба на СДС на ул. Кольо Ганчев 62. Ако в неделя не бъде избран председател на партията, балотажът ще бъде следващата неделя - 15 юли.
След изборите Общинският съвет на СДС в Стара Загора ще предложи на националното ръководство няколко идеи, за които ще настоява да намерят място в програмните документи.
Много сериозно трябва да работим за връщане доверието на хората. Истинското дясно е СДС, той е символ на промените, на началото, всички останали се разроиха и отделиха от нас. Трябва да се върнем към традиционните ценности на десницата, да се обединим около тях, да разширим влиянието си и да заемем достойно мястото си в политическия живот. Трябва да обърнем повече внимание на експертите, на гражданските структури, на медийното присъствие. Има една година до парламентарните избори, от нас зависи да се мобилизираме и да постигнем добри резултати, коментира Георги Ранов.

Информация: вестник Старозагорски новини

Още новини