Начало Новини Актуално В МБАЛ Киркович - вече със заплати, но и с шегички за 8 март

В МБАЛ Киркович - вече със заплати, но и с шегички за 8 март

Актуално

След повече от 10 дни закъснение, всичките 1080 души медицински персонал на най-голямата болница в Старозагорска област вчера получиха заплатите си за м.януари, потвърди зам.-изпълнителният директор д-р Живко Желязков. В 15.10 ч са били преведени и последните суми от обслужващата болницата банка.

Пак вчера - 8 март, в редакцията получихме съобщение за инжектиран силикон в ключалката на стаята, където трябваше да започне първия си работен ден новоназначената старша сестра на ОАРИЛ Росица Динева. Представител на медията ни направи опит намясто да провери осмомартенската шега.
В продължение на един час обаче информацията за шегата беше размотавана между настоящия шеф на болницата д-р Петър Атанасов, старшите сестри на ОАРИЛ и на МБАЛ. Накрая получихме лаконичното обяснение: Това са наши, вътрешни работи. Имаше нещо такова, но няма да коментираме. В късния следобед д-р Желязков потвърди случката, без да посочи име на евентуалния шегаджия. Но ако съберете две и две, ще стане ясно кой би могъл да бъде. Аз няма да се конкретизирам, но във всеки случай става дума най-вероятно за вътрешен човек, изрази мнение докторът.

Информация: вестник Старозагорски новини

Още новини