Начало Новини Актуално В Държавен куклен театър - Стара Загора ще се състои премиерата на Красавицата и звярът

В Държавен куклен театър - Стара Загора ще се състои премиерата на Красавицата и звярът

Актуално

премиера Красавицата и цвярът

На сцената на Държавен куклен театър - Стара Загора ще бъде представено постановката Красавицата и звярът с участието на Таня Георгиева и Кирил Антонов. Сценичната адаптация, музикалното оформление и режисурата са на Ирослав Петков, сценографията на Васил Рокоманов. Премиерата е на 12 септември от 18,00 часа.

Красавицата и звярът е спектакъл, разказващ за стремежа към истинската любов. Възможна ли е тя, защо пътят до нея винаги е дълъг и трънлив, дори когато съдбата е предрешила всичко, защо сърцето има нужда от време и изпитания, за да разбере, че обича?!

Изящна история, в която съдбата изправя едно нежно създание срещу страшен звяр. Да откриеш зад отблъскващата външност добрата душа и голямото сърце и това да пробуди дълбока любов, е най-голямото чудо в тази вечна приказка, а и в живота.

Това е един приказен спектакъл с чудеса, които се случват пред очите на публиката. Чудните възможности на декора и марионетките приковават вниманието на зрителя, съобщиха от Държавен куклен театър - Стара Загора.

Още новини