Начало Новини Актуално Ути Бъчваров ще приготви екзотични ястия за празника на Стара Загора

Ути Бъчваров ще приготви екзотични ястия за празника на Стара Загора

Актуално

Водещата търговска верига Пикадили подготвя празничен месец за жителите и гостите на Стара Загора по повод празника на града и рождения ден на Пикадили Парк Мол. Празничните инициативи започват на 1-ви октомври с акцията Постоянно ниски цени и томбола със страхотни награди, в която ще може да участва всеки, пазарувал за сметка над 30 лв.

Победителите ще бъдат изтеглени на 30-ти октомври, когато Пикадили ще отбележи своя рожден ден с уникално представление-изненада. Търговската верига ще зарадва старозагорци и с невероятното кулинарно шоу на Ути Бъчваров, който ще подготви екзотични ястия за всички на 3 октомври от 10.30 часа.
Щастлив съм, че през изминалата година Пикадили успя да плени сърцата на старозагорци с установеното високо качество и разнообразие от стоки на атрактивни цени. Нашата търговска цел е фокусирана изцяло върху нуждите и удобствата на клиентите и за нас е важно да можем да отговорим на техните очаквания. Акцията Постоянно ниски цени, която е нашия подарък към старозагорци по повод празника на града, включва над 300 продукта на изключително ниски цени. Кампанията се провежда с подкрепата на нашите доставчици-партньори. Уверявам ви, че през месец октомври Пикадили Мол Стара Загора ще бъде още по - силен източник на настроение!, коментира Александър Чампаревич, изпълнителен директор на Пикадили.
В Пикадили Парк Мол Стара Загора се приемат всички видове ваучери за храна.
Ето и цените на някои от продуктите, включени в акцията на супермаркети Пикадили:
Кисело мляко Верея 4,5% 400 г.  – 0,79 лв.
Трапезен маргарин Калиакра 250 г. – 0,96 лв.
Мляно месо Чико 1 кг – 5,49 лв
Свински шницел Сами 65 г. 1 бр. – 0,37 лв.

За Пикадили:
Пикадили е верига супермаркети с 15-годишна история. Магазините й са изградени съобразно световните тенденции в оборудването и технологията на обслужване. Пазарният дял на Пикадили на пазара на съвременните вериги супермаркети и хипермаркети е 15%. Веригата разполага с 20 обекта със средна търговска площ 2 000 - 4 000 кв. м. в десет града – София, Варна, Бургас, Велико Търново, Ловеч, Стара Загора, Видин, Самоков, Пловдив и Ямбол, с три обекта от типа corner shop с марката „Пикадили Експрес” в столицата и един във Варна. Предимствата, които Пикадили предоставя, са уютна обстановка за пазаруване, персонално обслужване, добър избор на стоки, разнообразие от съпътстващи услуги, които придават добавена стойност към пазаруването, собствена програма за лоялни клиенти.

Още новини