Начало Новини Актуално Уебинар Възможности за бизнес в Иран за български компании, 17 март 2022 г.

Уебинар Възможности за бизнес в Иран за български компании, 17 март 2022 г.

Актуално

Българската търговско-промишлена палата информира, че на 17 март 2022 г. от 11.00 ч. ще се проведе уебинар за представяне на възможностите за бизнес за български компании в Иран. Събитието се организира в сътрудничество с Посолството на Република България в Иран и Информационното бюро на Европейската комисия за надлежна проверка по линия на санкционните режими на ЕС за малки и средни предприятия, търгуващи с Иран.

Възможностите за реализация на компании от ЕС на иранския пазар са огромни. За да са уверени, че плануваните бизнес дейности и техните ирански партньори отговарят на изискванията, българските компании могат да се допитват до Информационното бюро на ЕК за надлежна проверка.

Събитието ще постави фокус върху: бизнес възможностите в Иран; как българските компании да са сигурни, че бизнес плановете им в Иран могат да се реализират в съответствие със законодателството на ЕС; както и какви безплатни услуги за МСП предлага Европейската комисия чрез Информационното бюро за надлежна проверка по линия на санкционните режими на ЕС.

Ще се радваме да информирате своите членове и партньори относно събитието.

За участие в уебинара е необходима предварителна регистрация ТУК. Работен език: английски. Участието е безплатно.

При въпроси и необходимост от допълнителна информация можете да се свържете с БТПП, тел.: 02 8117 489, e-mail: interdpt@bcci.bg.

Още новини