Начало Новини Актуално Уебинар на тема: Характеристики на пазара на дребно във Великобритания (12 ноември)

Уебинар на тема: Характеристики на пазара на дребно във Великобритания (12 ноември)

Актуално

Българската търговско-промишлена палата съвместно с британската компания Hyve Group plc организират уебинар на тема: Характеристики на пазара на дребно във Великобитания на 12 ноември 2020 г. от 11.00 часа. По време на уебинара ще бъде представена актуална информация за британския пазар на дребно с много полезна информация за новите тенденции и поведението на потребителите. Това ще помогне на компаниите, които желаят да изнасят на пазара в Обединеното кралство, да бъдат подготвени, преди да дойдат да изложат на водещите събития на британския пазар, защото ще знаят какво търсят купувачите.

По време на събитието ще бъде направен преглед на възможностите и ефективността на пазара на дребно във Великобритания през 2020 г.

Сесията ще включва:

  • Функциониране на пазара през 2019 г.
  • Икономическо въздействие на Covid-19 върху пазара на Обединеното кралство и кои сегменти от пазара са изпълнили очакванията.
  • Промени в поведението на потребителите
  • Очаквана форма на възстановяване
  • Въпроси и отговори

Събитието е подходящо за: фирми производители и търговци на потребителски стоки, включително стоки за дома, облекла, аксесоари, обувки, чанти, луксозни стоки, козметика и хранителни добавки, храни и напитки и др.

При желание за участие в уебинара, моля да се регистрирате в срок до 9 ноември 2020 г. (понеделник) на следния линк https://www.bigmarker.com/hyve/HYVE-UK-Market-Overview

 

Документи за сваляне

Още новини