Начало Новини Актуално Удължен е срокът за участие в Годишните награди за отговорен бизнес 2022

Удължен е срокът за участие в Годишните награди за отговорен бизнес 2022

Актуално

Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) обяви, че се удължава срокът за участие в Годишните награди за отговорен бизнес 2022 - юбилейното 20-о издание на първия и най-престижен конкурс за компании с кауза. Авторитетното състезание за корпоративна социална отговорност, устойчиво развитие и многообразие с мото Дай добър пример ще отличи успешни инициативи в подкрепа на хората, обществото и природата, осъществени през 2022 г.

Компании от всички сектори от цялата страна могат да кандидатстват самостоятелно или да бъдат номинирани от своите партньори от гражданския сектор, комуникационни агенции, агенции за подбор на персонал и др. Целта на БФБЛ e да насърчи добрите практики за социална отговорност и да популяризира корпоративните програми с най-голямо въздействие. Новият краен срок е 31 януари 2023 г., участието е безплатно, а регламентът и други подробности са публикувани на уеб страницата на БФБЛ.

Чрез включването си в конкурса отговорните компании в България имат шанса да споделят с колегите си от бизнеса и с широката публика своите ефективни и вдъхновяващи КСО програми, да получат заслужено признаниеза усилията си и да утвърдят репутацията си на желан работодател.

Годишните награди за отговорен бизнес 2022 ще отличат обществената ангажираност на компаниите в седем категории: Инвеститор в обществото, Инвеститор в знанието, Инвеститор в околната среда, Инвеститор в човешкия капитал, Маркетинг, свързан с кауза, Най-добра социална политика на малко или средно предприятие и Многообразие на работното място - категория, въведена преди година от Хартата на многообразието в България, за да разпространява добрите практики на изграждане на разнообразни екипи и приобщаваща работна среда.

Още новини