Начало Новини Актуално Участие на Български текстилни компании в първото по рода си виртуално текстилно изложение (TEXPO-2021)

Покана за участие на български текстилни компании в първото виртуално текстилно изложение (TEXPO-2021)

Актуално

Организацията за развитие на търговията на Пакистан (Trade Development Authority of Pakistan - TDAP) организира първото по рода си Международно виртуално изложение за текстил (TEXPO-2021) в Пакистан от 1-ви до 5-и февруари 2021 г. Основната цел на събитието е да представи разнообразните и висококачествени текстилни продукти на Пакистан на международните купувачи.

Търговско-промишлена палата - Стара Загора съдейства на Организацията и на Посолството на Пакистан в София информацията да достигне до всички заинтересовани, сред които са най-вече водещите компании и международни вериги, занимаващи се с текстилни продукти.

Стартирайки през 2016 г. TEXPO се оказа с феноменален успех в подобряването на имиджа на Пакистан, като основен износител на текстилни продукти. Поради текущите ограничения за разпространението на COVID-19, за първи път изложението се организира виртуално за удобство на международните купувачи. Изложението ще се излъчва денонощно през всичките пет дни, през които регистрираните посетители ще могат да го достъпят по всяко време, съобразно собствените си времеви възможности.

Водещи марки и износители от цял ​​Пакистан участват в събитието като изложители. Прилагам съответните рекламни материали, брошура и поетапно ръководство за регистрация и достъп на международните купувачи до изложението, за информация.

Документи за сваляне

Още новини