Начало Новини Актуално Уъркшоп по циркови умения ще се провежда в Стара Загора

Уъркшоп по циркови умения ще се провежда в Стара Загора

Актуално

уъркшоп циркови умения в Стара Загора

Английските доброволци на Сдружение за съвременно изкуство и култура – Различният поглед започват ежеседмичен уъркшоп по циркови умения в пространството зад кино Различният Комсомол – откъм северния вход на киносалона, в посока Централна поща. Саймън Пиърс и Чарли Уинтън са доброволци по проект на Европейската доброволческа служба и ще останат в Стара Загора за следващите 10 месеца.

Всеки понеделник от 19,00 часа те ще предлагат на старозагорските младежи техники за овладяване на флауърстикс, пой, стаф и класически топки за жонглиране. Участниците в уъркшопа ще могат да упражняват също и своя разговорен английския език, да създават нови приятели и да подобрят физическото си състояние в приятна компания.

Заниманията са насочени предимно към младежи и деца и са напълно безплатни. Към момента участниците е добре да разполагат с нужните инструменти за постоянна практика, ако желаят да напредват, макар, че по време на самите занимания ще бъдат осигурени няколко броя за демонстрация. С евентуалното нарастване на броя на желаещите ще бъде организирана работилница за саморъчна направа на подобни инструменти.

Още интересни факти за ползата от тези занимания можете да научите на сайта на Сдружението.

Още новини