Начало Новини Актуално ТВ предаване Инициатива - 8 октомври 2009 г., четвъртък (21 часа), Телевизия Стара Загора

ТВ предаване Инициатива - 8 октомври 2009 г., четвъртък (21 часа), Телевизия Стара Загора

Актуално

Председателят на Търговско-промишлена палата - Стара Загора Олег Стоилов представи в Пловдив проекта Европейско сътрудничество за европейски просперитет по Оперативна програма Регионално развитие. Това стана по време на специализиран форум, организиран от Италианската търговска камара в България, в рамките на есеното издание на Международния плавдивски панаир.

  • На 13 и 14 октомври изпълнителният директор на Световната асоциация на туристическите агенции Кристин Фурние ще посети Стара Загора и Казанлък. На тези дати ще се проведе форум, на който ще бъде представен туристическия потенциал на региона.
  • Привърженик на идеята е и председателят на фондация Балканско наследство, организатор на Международната археологическа школа - Иван Василев, който също ще участва във форума.
  • Регионът на Стара Загора е богат и на природни забележителности, които могат да привличат туристи не само от други райони на България, но и от чужбина. Конкретни примери затова дава председателят на туристическо дружество Сърнена гора - Алексей Стоев.
  • 27-годишният Николай Чавдаров, управител на фирма „Спорт мания” ООД, получи на първа инстанция наказание от 5 години затвор за измама в особено големи размери. Както първи в Инициатива съобщихме, той е ощетил няколко фирми от Стара Загора с над 631 041 лв.
  • Ключът към изкуството да живееш се състои в правилното дишане. Това гарантира здраво тяло, креативен ум, вътрешна хармония и очарователна усмивка, която зарежда с енергия и околните. Това заяви индиецът Сантош Рао - един от световноизвестните учители по дихателна техника.
Предаване Инициатива е външна продукция на Търговско-промишлена палата - Стара Загора. Излъчва се по Телевизия Стара Загора в четвъртък от 21 часа, с повторения в петък от 12,15 часа и в събота от 16,30 часа.

Още новини